Rautia vann Tipset 2008

Fjolårets vinnare i EIF-fotbollens företagstippning var Rautia i Ekenäs. Rautias seger satt hårt åt on säkrades först efter den sista spelomgången i fotbollens division 2.
- Det var mycket spännande från början till slut, säger Kaj Björklöf, köpman i Rautia Ekenäs.

Rautia fick ju en pangstart i fjolårets tävling och tog en fullpoängare genast i första matchen. Rautia var också hela sommaren ett av de företag som hela sommaren hade kontakt med täten i tävlingen. En av medlemmarna i Rautias tipsgäng är Stefan Sjöberg. Han konstaterar, att intresset för fotboll ökat markant bland de anställda i butiken tack vare tipstävlingen.

- Visst har intresset ökat, nu talas det mycket fotboll här i Rautia, säger han.Det blev också en tävling i tävlingen.Vi hade sånt system här i butiken, att vi var tre som tippade turvis och alla var från olika avdelningar. På så sätt hade vi lite extra spänning inom firman vilken avdelning som tippar, säger Sjöberg.


Tipsmästarna Rautia Ekenäs, med köpman Kaj Björklöf (i mitten) och Stefan Sjöberg (t.h.), emottog mästardiplomet av Bubi Asplund, verksamhetsledare för EIF-fotbollen. (Foto: Peter Haglund)

Köpmannen Kaj Björklöf tycker att tipstävlingen var en trevlig grej.Och visst är det alltid roligt att vinna, tillägger han.Stefan Sjöberg säger, att Rautia satsar hårt på att försvara sin titel också denna säsong.Nu gäller det för oss att försvara titeln med hedern i behåll, säger Sjöberg. Enligt Björklöf och Sjöberg är det ännu inte aktuellt för tipsrådgivning till kunderna på Rautia: Nå, inte skall vi nu överdriva ändå, skrattar de. BA

Categories: